Maria del Mar Bonet – 50 Anys d’Escenaris
17th abril 2017
7:00 pm
Manlleu
Església de Manlleu
Google Map
Tickets

Maria del Mar Bonet canta als poetes dels Països Catalans a Manlleu

Maria del Mar Bonet celebra aquest 2017 els seus 50 anys dalt dels escenaris i ho fa amb una agenda plena de concerts, entre ells el que oferirà el dilluns dia 17 d’abril, en el marc del 27è Cicle d’Amics de la Música de Manlleu, a l’Església de Santa Maria a les 7 de la tarda.

En aquest concert l’artista Maria del Mar Bonet estarà acompanyada al piano per Dani Espasa i el concert estarà dedicat als poetes dels Països Catalans. 

Aquest concert girarà també al voltant del tenebrari de l’Església de Santa Maria de Manlleu, un canelobre de 15 espelmes que antigament era el centre d’un ofici litúrgic de Setmana Santa, l’Ofici de Tenebres. S’anaven apagant d’una a una les espelmes després de cada Salm, fins que l’església quedava a les fosques, moment en què es feien sonar estrepitosament carraques o es picava la fusta dels bancs, escenificant el caos del món després de la mort de Jesús. 

En aquesta ocasió seran les cançons de la Maria del Mar Bonet cantades únicament amb la claror d’aquestes 15 espelmes, les que rememoraran aquest ofici de Tenebres i deixaran l’Església de Santa Maria a les fosques amb la veu vibrant de l’artista. 

El preu de l’entrada és de 15 euros i es pot comprar anticipada al Museu del Ter.

Intèrprets:
Maria del Mar Bonet, veu, guitarra i cuatro
Dani Espasa, piano i acordió