Maria del Mar Bonet – 50 Anys d’Escenaris
6th abril 2018
10:00 pm
Cullera

Concert de Maria del Mar Bonet per commemorar els 50 anys de trajectòria professional dins el món de la cançó. Ho fa acompanyada pel quartet de músics habituals: Dani Espasa, Borja Penalba, Jordi Gaspar i Antonio Sánchez.

Maria del Mar Bonet celebra a Cullera els seus “50 anys d’escenaris” amb un concert molt especial on la cantant mallorquina repassarà les cançons que han marcat la seva trajectòria, moltes de les quals ja formen part de l’imaginari col·lectiu.

Veu fonamental de la cançó catalana, Maria del Mar Bonet celebra actualment 50 anys de dedicació a la música. Nascuda en una família amb inquietuds culturals, va començar a cantar i tocar la guitarra de ben menuda i va formar part dels Setze Jutges. Al llarg de la seua trajectòria, l’artista ha rescatat melodies tradicionals balears, ha escrit composicions que formen part de la memòria col·lectiva i ha explorat les tonades de la Mediterrània i d’altres latituds. Aquest aniversari coincideix amb la publicació del seu últim disc, Ultramar (Picap), on estableix un diàleg sonor entre el Mare Nostrum i l’illa de Cuba.

…………………………………………..

Concierto de Maria del Mar Bonet para conmemorar los 50 años de trayectoria profesional dentro del mundo de la canción. Lo hace acompañada por el cuarteto de músicos habituales: Dani Espasa, Borja Penalba, Jordi Gaspar y Antonio Sánchez. Maria del Mar Bonet celebra en Cullera sus “50 años de escenarios” con un concierto muy especial donde la cantante mallorquina repasará las canciones que han marcado su trayectoria, muchas de las cuales ya forman parte del imaginario colectivo. Voz fundamental de la canción catalana, Maria del Mar Bonet celebra actualmente 50 años de dedicación a la música. Nacida en una familia con inquietudes culturales, empezó a cantar y tocar la guitarra de bien pequeña y formó parte de los Dieciséis Jueces. A lo largo de su trayectoria, el artista ha rescatado melodías tradicionales baleares, ha escrito composiciones que forman parte de la memoria colectiva y ha explorado las tonadas de la Mediterránea y otras latitudes. Este aniversario coincide con la publicación de su último disco, Ultramar (Picap), donde establece un diálogo sonoro entre el Mare Nostrum y la isla de Cuba.

Fecha: Viernes 6 de Abril

Lugar: Casa de la Cultura

Hora: 22:00h

Precio: 8€