Maria del Mar Bonet – 50 Anys d’Escenaris
26th agost 2017
9:00 pm
Roquetes
XXIVè Tradicionarius a les Terres de l'Ebre, Hort de Cruells, Roquetes
Google Map

La cantautora Maria del Mar Bonet serà l’artista estrella de la vint-i-quatrena edició del Tradicionarius de les Terres de l’Ebre que tindrà lloc el 26 d’agost a Roquetes.

Maria del Mar Bonet fa 50 anys que és als escenaris. Fa 50 anys que forma part de la nostra particular banda sonora, que està present en les nostres lluites personals, polítiques i sentimentals, que il•lustra instants quotidians, indestriables de la seva música i de la seva veu.

Reconèixer la seva feina després de tants anys és quasi un deure. Defugint d’actituds nostàlgiques, descartant autocomplaences, pensant en el present i, sobretot, en el futur, ens convé aprofitar intel•ligentment les oportunitats que ens lliura la vida. I aquesta és, sens dubte, una d’aquestes oportunitats. Dins el marc del XXIVè Tradicionarius a les Terres de l’Ebre, Hort de Cruells, Roquetes.

Perquè fa cinquanta anys que ja va introduir en la cançó en català els gèneres de la música d’arrel, les seves jotes, els seus fandangos, els seus cants de treball, de collir olives i és per això que estarà aquí, expliquen els organitzadors del XXIVè Tradicionàrius Terres de l’Ebre.

Intèrprets:
Maria del Mar Bonet, veu, guitarra i cuatro
Borja Penalba, guitarres i veu