Maria del Mar Bonet – 50 Anys d’Escenaris
9th novembre 2017
8:30 pm
Castelló
Trovam 2017 Fira Valenciana de la Música - Auditori de Castelló
Google Map
Tickets

Concert de Maria del Mar Bonet per commemorar els 50 anys de trajectòria professional dins el món de la cançó. Ho fa acompanyada pel quartet de músics habituals: Dani Espasa, Borja Penalba, Jordi Gaspar i Antonio Sánchez.

Maria del Mar Bonet celebra a l’Auditori de Castelló els seus “50 anys d’escenaris” amb un concert molt especial on la cantant mallorquina repassarà les cançons que han marcat la seua trajectòria, moltes de les quals ja formen part de l’imaginari col·lectiu.

Veu fonamental de la cançó catalana, Maria del Mar Bonet celebra actualment 50 anys de dedicació a la música. Nascuda en una família amb inquietuds culturals, va començar a cantar i tocar la guitarra de ben menuda i va formar part dels Setze Jutges. Al llarg de la seua trajectòria, l’artista ha rescatat melodies tradicionals balears, ha escrit composicions que formen part de la memòria col·lectiva i ha explorat les tonades de la Mediterrània i d’altres latituds. Aquest aniversari coincideix amb la publicació del seu últim disc, Ultramar (Picap), on estableix un diàleg sonor entre el Mare Nostrum i l’illa de Cuba.

 

Auditori de Castelló, Castellón de la Plana

Av. Lledó, 50, 12003