Maria del Mar Bonet – 50 Anys d’Escenaris
27th juliol 2018
9:00 pm
Manresa - Cicle Sons del Camí
Jardins de la Casa Internacional de l'Espiritualitat
Google Map
Tickets
Maria del Mar Bonet fa 50 anys que és als escenaris i que forma part de la nostra particular banda sonora.  Durant aquests anys canta, col·labora i comparteix escenaris amb artistes i amics d’arreu del món.  Ha enregistrat una quarantena de discs i ha estat guardonada amb multitud de premis.
Maria del Mar Bonet arribarà a Manresa acompanyada del guitarrista valencià Borja Penalba amb qui va compartir escenari per primera vegada fa més de tres anys. La sinèrgia entre tots dos va fer que comencessin plegats a compartir l’escena en recitals a teatres i Auditoris, places i jardins, esglésies i clubs de música en directe. 
Als Jardins de la Casa Internacional de la Espiritualitat interpretaran una selecció de les peces més emblemàtiques de l’extens cançoner de la cantant en un concert que de ben segur serà intens, profund i memorable. De sobres coneguda la llarga trajectòria d’aquesta artista, Maria del Mar Bonet du ja 50 anys als escenaris embolcallant amb la seva veu i música mediterrània les més diverses emocions, les nostres lluites personals, polítiques i sentimentals. Acompanyada per Borja Penalba a la guitarra oferirà una tria de cançons on l’espiritualitat hi és present.
FITXA ARTÍSTICA:
Veu, guitarra i cuatro Maria del Mar Bonet
Guitarres i veu Borja Penalba
Les entrades es podem comprar per avançat a les taquilles del Teatre Kursaal i per internet a la pàgina web del mateix teatre. També es podran comprar una hora abans de l’espectacle al mateix espai. Preu: Anticipada 12 € / a taquilla el mateix dia 15€.