Maria del Mar Bonet – 50 Anys d’Escenaris
28th gener 2018
7:00 pm
Vilafranca del Penedès
Auditori Municipal
Google Map
Tickets
Maria del Mar Bonet fa 50 anys que és als escenaris i que forma part de la nostra particular banda sonora.  Durant aquests anys canta, col·labora i comparteix escenaris amb artistes i amics d’arreu del món.  Ha enregistrat una quarantena de discs i ha estat guardonada amb multitud de premis.
Maria del Mar Bonet arribarà a Vilafranca acompanyada del guitarrista valencià Borja Penalba amb qui va compartir escenari per primera vegada fa més de tres anys. La sinèrgia entre tots dos va fer que comencessin plegats a compartir l’escena en recitals a teatres i Auditoris, places i jardins, esglésies i clubs de música en directe. 
A l’Auditori Municipal interpretaran una selecció de les peces més emblemàtiques de l’extens cançoner de la cantant en un concert que de ben segur serà intens, profund i memorable.
FITXA ARTÍSTICA:
Veu, guitarra i cuatro Maria del Mar Bonet
Guitarres i veu Borja Penalba
Disseny de so i sonorització Joan Fornés

 

Durada: 1h 15minuts

Observacions
Les entrades ja adquirides per al concert programat per al 10 de desembre, i que es va haver d’ajornar per malaltia de l’artista,  seran igualment vàlides per a la nova data. Es retornarà l’import de les entrades, amb el mateix sistema amb què es van comprar, a qui ho demani.

Les persones que hagin adquirit l’entrada per internet han d’enviar un missatge al correu espectacles@vilafranca.org demanant el reton abans del dia 6 de gener de  2018.

Les persones que hagin adquirit l’entrada a taquilla podran demanar el seu retorn els dijous 11 i 18 de gener de 18 a 20h al Teatre Cal Bolet.

Lamentem les molèsties que aquest canvi pugui ocasionar.