Maria del Mar Bonet 50 Anys d’Escenaris
31st agost 2017
11:00 pm
Sueca
Fires i Festes
Google Map

L’encarregada este any d’arrancar les Festes de Sueca serà la cantant i compositora en la nostra llengua, Maria del Mar Bonet. L’actuació serà el pròxim 30 d’agost a la Plaça de l’Ajuntament de la localitat. L’artista torna a Sueca després de quatre anys, atés que el 2013 va participar ja a la Mostra Internacional de Mim del municipi.

En els concerts de la gira 50 anys d’escenaris, Maria del Mar Bonet interpretarà els temes més emblemàtics de la seua dilatada carrera que han marcat el recorregut i les vivències de vàries generacions, acompanyada dels músics Borja Penalba, Dani Espasa, Jordi Gaspar i Antonio Sánchez.

Pau Roselló, regidor de Festes, qui ha assistit a la presentació de la nova gira de la cantant, ha assenyalat: “Maria del Mar Bonet és una aposta segura perquè és un clàssic de la nostra música. La seua obra és plena de sentiment per la nostra terra i és tot un símbol de la música tradicional d’arreu del mediterrani” ha remarcat Roselló.

Maria del Mar Bonet ha remarcat moltes vegades el seu amor per la nostra terra i ha afirmat que espera que “esta relació dure molts anys” ja que sent un gran lligam emocional amb València.