Maria del Mar Bonet – Ultramar
11th març 2018
6:00 pm
Vic
Teatre L'Atlàntida
Google Map
Tickets

Presentació del nou disc de Maria del Mar Bonet Ultramar a Vic.

Desprès de molts anys cantant i compartint música per la Mediterrània el fet que jo rebés un premi a Cuba va significar l’inici d’una cosa que d’entrada, per a mi, semblava difícil: trobar una possibilitat d’establir un diàleg, un camí musical, trobar una mar de música a l’altra banda del món i gravar un disc allà. El procès va ser llarg i l’any passat, quan vaig celebrar 50 anys de viure amb la música, el somni es va poguer realitzar.

El millor regal d’aniversari que jo podia tenir era entrar en aquesta realitat diferent de la mà de músics extraordinaris. M’impressiona la seva qualitat artística i la seva entrega, l’alegria compartida i creativa, la sàvia improvisació per a deixar de banda tots els obstacles tot xerrant musicalment d’una manera fluïda entre la mediterraneïtat i la cubania. Gràcies a ells he descobert que en les nostres tradicions musicals, poètiques i humanes tenim moltes coses que ens uneixen. Un recorregut de músiques i sentiments entre mars.

Fou meravellós per a mi apropar-me a aquesta illa i a la seva gent, que admiro tantíssim per la seva cultura i el seu coratge. I poder-vos cantar avui a VIC, les cançons d’ULTRAMAR que ja formen part del meu repertori, és abraçar encara més el somni i fer-lo realitat.

Maria del Mar Bonet

 

Fitxa tècnica:

Maria del Mar Bonet, veu , guitarra i cuatro

 

Dani Espasa, piano i acordió

Robin Reyes, direcció musical i contrabaix

Fernando Murga ‘El Murguita’, llaüd

Servilio Suárez, tres

Diego Coppinger, guitarres

Jimmy Jenks, saxo

Yoan Sánchez, tumbadores

Bárbaro Torres, batería i percussions