Quico i Maria del Mar
8th juliol 2017
9:00 pm
Festival Musicab 2017 de Cabrils
Masia de Can Barba
Google Map
Tickets

El festival de música de Cabrils, Musicab, arriba enguany a la seva 29a edició i ja ha presentat el cartell dels concerts que es faran al poble del 8 al 22 de juliol. L’encapçala la cantant mallorquina Maria del Mar Bonet, que celebra els seus 50 anys de carrera i cantarà acompanyada de Quico Pi de la Serra, obrint el festival el 8 de juliol.

Les nits del mes de juny de l’any 1979 Maria del Mar Bonet i Quico Pi de la Serra  uníen les seves veus durant dues setmanes a l’escenari del Teatre Romea de Barcelona  en un espectacle titulat ‘Per Corpus al Romea’. L’èxit i la gran acollida dels recitals, fruit d’una gran complicitat  artística i de sinèrgia a l’escena, animà a tots dos cantautors a fer-ne un disc. El titularen  QUICO – MARIA DEL MAR (SonyMusic, 1979) i  amb el temps s’ha convertit en un dels dics imprescindibles en la història de la cançó.

Coincidint amb la celebració dels 50 anys de trajectòria artística de Maria del Mar Bonet, tots dos es retroben per a recuperar aquell repertori tot compartint textos i músiques d’un treball antològic que permetrà gaudir novament d’aquestes dues icones de la cançó al mateix escenari.

Musicab Festival 2017

Masia de Can Barba
 
Cabrils

 

(Fotografia: Juan Miguel Morales)