Loading tracks...

Maria del Mar Bonet
Bocaccio, 1971
_

A finals del 1971 enregistra el seu segon llarga durada amb la nova editora, Bocaccio Records, que apareixerà a finals del 1972. Aquest disc inclou poemes d’Anselm TurmedaBartomeu Rosselló-PòrcelJosep Palau i Fabre, i cal destacar que, per primera vegada, s’enregistra la cançó «Em dius que el nostre amor» a partir d’un poema de Joan Vergés i música de Toti Soler. També inclou cançons populars i cançons de creació pròpia com «Mercè», «Cançó per una bona mort», «No voldria res més ara» (l’única del senzill anterior) i «Cançó del bon amor». El 1981 es reeditarà aquest disc amb «L’àguila negra» inclosa.

Durant aquest any, 1972, es comencen a fer evidents les diferències d’objectius amb l’editora, amb direcció artística d’Alain Milhaud, que li proposa com a estratègia comercial cantar en altres llengües, proposta amb la qual ella no se sent identificada.

Al juny apareix al programa de TVE Estudio abierto i al juliol, al programa radiofònic Las Galas de la ràdio madrilenya de cobertura estatal SER, on fa un recital complet.

Les actuacions d’aquest any les fa acompanyada, per primera vegada, d’un grup musical estable de quatre músics: Jordi Clua al baix, Ia Clua a la guitarra, Jaume Cortadellas a la flauta i Francesc Pi al violoncel, amb els quals actua fins a finals del 1973.

Durant el 1973 comença estudis de cant amb Maria del Carme Bustamante.

Fotografies 1971 - 1973
(Pilar Aymerich)
_

Fotografies 1971 - 1973
(Colita, Joan Ramon Bonet i Toni Catany)
_

Anterior          Següent