Maria del Mar Bonet en concert

2nd June 2022
Barcelona
Primavera Sound

MARIA DEL MAR BONET ATERRA AQUEST DIJOUS AL PRIMAVERA SOUND, AMB UN CONCERT PENSAT PER A LA JORNADA INAUGURAL DEL FESTIVAL

LA GRAN VEU DE LA MEDITERRANIA CULMINA UNA TEMPORADA DE FESTIVALS A BARCELONA 

Maria del Mar Bonet s’acompanyarà d’un sextet de músics de luxe per oferir un repertori que tría temes imprescindibles d’entre el seu extens cançoner, pel recital que oferirà aquest proper dijous 2 de juny a Barcelona en la jornada inaugural de l’edició d’enguany del PRIMAVERA SOUND.
Al costat de Dani Espasa al piano i teclats, Borja Penalba a les guitarres i veus, Toni Cuenca al contrabaix, Eduard Navarro al llaüd, flautes i bandúrria, Antonio Sanchez a les percussions i Marc Vila a la batería; la cantant i compositora mallorquina oferirà una sessió de clàssics que inclou títols emblemàtics del seu repertori encapçalats per La dansa de la primavera (Anells d’Aigua, 1985), en clara referència al nom del festival on es presenta.
Inici de campana (Maria del Mar Bonet, 1974), Es fa llarg esperar i Alenar (Alenar, 1977), Bir- demet Yasemen (Anells d’Aigua, 1985), Mercè (Maria del Mar Bonet, 1971) o De Sentir (Raixa, 2001), són algunes de les peces que la mallorquina interpretarà a l’escenari Rockdelux.
Aquest és un concert molt esperat ja que han hagut de passar dos anys des que es va anunciar inicialment a l’edició del festival del 2019, que ha patit l’ajornament en dues ocasions per cancelacions fruit de la pandèmia.
El recital de dijous culmina una temporada de festivals a la ciutat de Barcelona en la que la Bonet ha participat aquests darrers mesos. Al novembre del 2021 al Voll Damm Festival de Jazz de Barcelona (Palau de la Música Catalana), al desembre del 2021 al Festival del Mileni (Basílica de Santa Maria del Mar), el mes de febrer passat al Barnasants i al Tradicionàrius (Centre Artesà) i demà passat al Primavera Sound (Escenari Rockdeluxe), sempre amb propostes diferents que combinen el més clàssic amb el més novedós i inèdit.
Aquest és el tercer repertori diferent i pensat per a l’ocasió que Maria del Mar Bonet presenta en els darrers 10 dies als Països Catalans. Dissabte 21 presentava el concert MARIA DEL MAR BONET I DAMIÀ HUGUET, DOS AMICS a l’Oratori de Sant Blai, a Campos (Mallorca) cloent l’any que Mallorca ha dedicat al poeta i intelectual Damià Huguet. Dissabte passat estrenava amb Borja Penalba les cançons inèdites amb lletra de Joan Fuster, al Teatre La Rambleta de la ciutat de València celebrant l’ANY FUSTER, i ara es troba immersa en els assatjos del concert de dijous al PRIMAVERA SOUND.