Quico i Maria del Mar Bonet

9th julio 2021
Vilanova i la Geltrú - FIMPT

Maria del Mar Bonet i Quico Pi de la Serra tornen a actuar junts dins el Festival Internacional de Música Tradicional i Popular de Vilanova i la Geltrú.

Mª del Mar Bonet i Quico Pi de la Serra
Quico-Maria del Mar

DIVENDRES 9 DE JULIOL, 22:00 h

PLAÇA DEL PORT

Les nits del mes de juny de l’any 1979 Maria del Mar Bonet i Quico Pi de la Serra unien les seves veus durant dues setmanes a l’escenari del Teatre Romea de Barcelona en un espectacle titulat Per Corpus al Romea. L’èxit i la gran acollida dels recitals, fruit d’una gran complicitat artística i de sinergia a l’escena, animà tots dos cantautors a fer-ne un disc. Aquest disc el titularen QUICO – MARIA DEL MAR (SonyMusic, 1979) i amb el temps s’ha convertit en un dels discs imprescindibles en la història de la cançó.

Molts anys després, coincidint amb la celebració dels 50 anys de trajectòria artística de Maria del Mar Bonet, tots dos es retroben per a recuperar aquell repertori, tot compartint textos i músiques d’un treball antològic que permetrà gaudir novament d’aquestes dues icones de la cançó al mateix escenari.

Quico i Maria del Mar Bonet es tornen a trobar aquest 2021 a Vilanova i la Geltrú per celebrar amb nosaltres aquests 40 anys de FIMPT.

Quico-Maria del Mar
Fitxa artística

Maria del Mar Bonet: veu i guitarra

Quico Pi de la Serra: veu i guitarra

Dani Espasa: direcció musical i piano

Joan Pau Cumellas: harmòniques

Toni Cuenca: contrabaix

Marc Vila: percussions