Un viatge musical per la Mediterrània – Concert per la Pau

25th noviembre 2023
Barcelona
Saló del Tinell del MUHBA Plaça del Rei.
Tickets

Barcelona acull un concert per la pau en el Dia de la Mediterrània 2023.

El Dia de la Mediterrània va ser declarat oficialment l’any 2020 per part dels 42 països de la regió euromediterrània que conformen la Unió per la Mediterrània, organisme internacional amb seu a Barcelona, per commemorar l’herència comuna de la Mediterrània i apostar pel diàleg entre les cultures i pobles de la regió. 

Després de la primera edició del concert l’any passat, l’edició 2023 vol ser un concert per la pau. Oferirà un viatge per diverses músiques i cançons de la regió de la mà de la cantant Maria del Mar Bonet, Ensemble Mediterrània i Mujeres Mediterráneas.

Tindrà lloc el proper dissabte 25 de novembre, a les 20h, al Saló del Tinell del MUHBA-Plaça del Rei. L’acte és gratuït però cal reservar entrada prèviament.

El concert és l’acte central i presencial, obert a la ciutadania, del Dia de la Mediterrània 2023 a Barcelona, organitzat per la Unió per la Mediterrània, l’Institut Europeu de la Mediterrània (IEMed), l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i el Ministeri d’Afers Exteriors, UE i Cooperació.

 

Dia de la Mediterrània

Es va escollir la data del 28 de novembre per commemorar el Dia de la Mediterrània atès que en aquella data de1995 tots els països membres de la UE i els seus veïns àrabs i Israel firmaven al Palau de Pedralbes l’anomenat Procés de Barcelona, una iniciativa conjunta per treballar per a una Mediterrània de pau, prosperitat compartida i diàleg entre els pobles.

Aforament limitat gratuït. Feu la reserva prèvia d’entrada aquí.