Maria del Mar Bonet – 50 Anys d’Escenaris

16th agost 2019
10:00 pm
Blanes
Jardins de Marimurtra
Google Map

Maria del Mar Bonet al Festival Les Nits de Marimurtra

Una de les veus femenines més importants de la música catalana omplirà amb la seva poderosa veu l’escenari del Templet de Linné per oferir un concert exclusiu, en la línia de les màgiques nits que des de fa anys s’organitzen al Jardí Botànic Marimurtra. La seva actuació tindrà lloc el divendres 16 d’agost, i les entrades ja es poden comprar anticipadament i en exclusiva al lloc web del festival:www.nitsmarimurtra.cat en qualsevol de les dues modalitats: preferent i general.

ENTRADES EXHAURIDES!

Descripció

Maria del Mar Bonet | Les Nits de Marimurtra

Amb més de 50 anys de trajectòria musical, l’artista mallorquina Maria del Mar Bonet, actuarà a Les Nits de Marimurtra en un concert molt especial sobre la primera cala de la Costa Brava, Sa Forcanera.

  • Obertura de portes: 20.30h
  • Inici del concert: 22.00h

Maria del Mar Bonet: veu, guitarra i cuatro

Dani Espasa: piano i veus

Maria del Mar Bonet, projectada en la seva primera etapa pel mític col·lectiu ‘Els Setze Jutges’, ha interpretat amb igual encert la poesia culta i popular de la nostra cultura. Reconeguda internacionalment com una artista de gran talent i sensibilitat, la qual cosa li ha valgut la Creu de Sant Jordi (1984), el Premi Nacional de Música (1992), el Premi Ramon Llull (1999) i  la Medalla d’Or de la Ciutat de Barcelona (2006) entre d’altres.

L’edició de Les Nits de Marimurtra 2019 tindrà el privilegi de gaudir d’un concert d’aquesta artista sobre l’escenari més espectacular de la Costa Brava en una fantàstica nit d’estiu mediterrània.