Maria del Mar Bonet – Cloenda 50 Anys d’Escenaris

27th desembre 2019
8:00 pm
Barcelona
Auditori de La Pedrera
Google Map
Tickets

CLOENDA DE LA GIRA 50 ANYS D’ESCENARIS

Maria del Mar Bonet fa més de cinquanta anys que és als escenaris i ho celebrarà tot tancant la seva gira a l’Auditori de La Pedrera el proper 27 de desembre. 

Durant la celebració ha cantat moltes de les cançons que formen part dels més de cinquanta anys d’escenaris, a molts pobles i ciutats de Catalunya, les Illes, del País Valencià, a capitals de l’Estat Espanyol i a les dues riberes de la Mediterrània tant a Grècia, Itàlia com a Tunis i Egipte. 

La Mediterrània ha estat sempre el punt de referència a la seva vida artística i personal, considerant-la la seva font de inspiració. Des de la seva immensa nau balear, amb una discografia impecable i un gust absolut per la bellesa i la composició,  ha passejat pel món sencer la seva música en la seva llengua, col·laborant amb desenes d’artistes d’arreu.  Ha rebut reconeixements internacionals i publicat gairebé una quarantena d’àlbums que formen un trajectòria sòlida i coherent, basada en la seva relació amb el públic, des dels escenaris dels seus centenars i centenars de concerts.

El concert a l’Auditori de La Pedrera serà un final de festa molt especial a casa i la cloenda de més de tres anys de gira i celebracions d’una de les grans veus de referència de la cançó popular.   

Fundació Catalunya La Pedrera 

On comprar les entrades