On comprar el disc:

Cd físic:

En digital:

L’atzar va fer que ens trobéssim amb en Borja a Sueca l’any 2013. Em va acompanyar amb la guitarra en un recital. Jo no el coneixia i d’entrada va ser descobrir una persona amb una veu preciosa, un boníssim guitarrista, un artista amb una creativitat molt gran. Des d’aleshores ençà anàrem comprovant que la nostra química en els escenaris creixia i s’anava teixint un repertori de cançons volgudes i també molt ben rebudes per un públic còmplice i entusiasta. Des de fa un parell d’anys sovint comentàvem, cada vegada amb més força: aquest espectacle l’hem de gravar en un disc.

En començar l’any 2020 es va plantejar de fer uns recitals al Teatre Micalet de València. Però entrant la primavera va aparèixer d’una manera brutal el coronavirus i, a pesar de les anades i vingudes de la pandèmia, amb tot el que significa la incertesa de poder celebrar o no els recitals i les conseqüències tan negatives que hi hauria si es tornaven a fer tancaments domiciliaris, territorials, etcètera, finalment vàrem poder tenir les dates per poder cantar al Teatre Micalet de València uns dies seguits. I a poc a poc, també, la idea de gravar un disc en directe en aquell teatre.

Aquest fet tindria per a mi un sentit molt important, perquè jo hi havia cantat molt, allí. El primer recital va ser el 1970 i després també m’hi donaren un premi l’any 2011. I anant un poc més enllà, he de dir que des que vaig començar a trepitjar escenaris, des del País Valencià no han parat mai de demanar-me que hi anés a cantar. Aquest país que sempre que hi vaig em fa sentir que soc a ca meva! Així que aquest disc li està dedicat profundament.

Agraeixo moltíssim al Teatre Micalet que mantingués la proposta d’anar-hi a cantar malgrat aquests moments d’epidèmia tan greu que estem passant. El Micalet ens ha donat l’oportunitat, a nosaltres i al públic que ha vingut cada dia, de constatar que LA CULTURA ÉS SEGURA.

Voldria parlar-vos de l’Antonio Sánchez, que ha posat les seves percussions i sobretot la seva màgia acompanyant les cançons i els recitals que formen part d’aquest repertori. Ha estat al meu costat en molts recitals i discs. És un company entranyable i indispensable, un gran músic amb una sensibilitat exquisida.

De tant en tant, la Yanire, companya del Borja, i la Sam, la seva filleta, venien a veure’ns als assajos, al Micalet, a l’estudi… Aleshores, entrava l’alegria i la primavera amb els seus ulls blaus. Gràcies!

En aquest disc hi hem posat, en Borja, l’Antonio i jo, molta bogeria i passió.

Esperem que us agradi!

Maria del Mar Bonet