Maria del Mar Bonet – 50 Anys d’Escenaris
28th maig 2017
6:00 pm
Calaf
Sala Folch i Torres
Google Map
Tickets

Barcelona, Palma, València, Madrid, Castelló, Xàtiva, L’Alcúdia de València, Terrassa, Girona, l’Empordà, les comarques de Tarragona; Boimorto (a Galícia)…i un llarg etcètera d’escenaris, ja han rebut la poesía i la música de Maria del Mar Bonet acompanyada de Borja Penalba en els darrers mesos.
Maria del Mar Bonet  compta amb una llarga i exitosa trajectòria als escenaris musicals, amb la capacitat que només tenen alguns de saltar de dècada en dècada sabent-se sempre igual d’estimada i respectada. 

És una de les grans veus de referència de la cançó. La Mediterrània ha estat sempre el punt de referència de la seva vida artística i personal, considerant-la la seva font d’inspiració.

Des de la seva immensa nau balear, ha cantat la Mediterrània de les Illes, del País Valencià i Catalunya,   de Grècia, Itàlia, Tunisia, Turquia… Ho ha fet a Egipte, a Síria, al Marroc.   També al Japó, al Canadà , a banda i banda dels   Estats Units, a Cuba, l’Ecuador, Argentina…  
Ha passejat les paraules dels poetes dels països catalans arreu cantant-los a França, al Regne Unit, a Rússia, Rumania, Alemania, Portugal, Bèlgica, Holanda..

El concerts de Maria del Mar Bonet amb Borja Penalba, la instrumentació a escena del duet i l’ampli ventall sonor i literari de l’extens cançoner de la cantant, fan que a cada vetllada es recuperin els sons, les olors   i els perfums  de tots aquests paisatges com si es tractéssin d’un sol país. D’un sisè continent.

 

Adreça: Carretera llarga, 11. Calaf

Mail: info@casaldecalaf.cat