Maria del Mar Bonet – 50 Anys d’Escenaris

8th juny 2019
7:00 pm
Ondara (Alacant)
Plaça de Bous
Google Map
Tickets

Concert de Primavera d’Ondara.

Un dels darrers concerts de celebració dels 50 ansy d’escenaris de Maria del Mar Bonet. La reconeguda artista mallorquina, una de les veus femenines principals de la mediterrània.

Aquesta gira ha trepitjat els principals escenaris fent recorregut a la seva trajectoria (El Caire, L’Habana, Atenes, Barcelona, Paris, València, Madrid, Palma…)

Maria del Mar Bonet actuarà acompanyada per Borja Penalba (guitarres i veu), Toni Cuenca (contrabaix) i Antonio Sánchez (percussions). 

El recital

Maria del Mar Bonet celebra els més de cinquanta anys que ara ja fa que és als escenaris. Més de cinc dècades de música i cançó  que formen part de la nostra particular banda sonora, que és present en les lluites personals, polítiques i sentimentals, que il·lustra instants quotidians que són  indestriables de la seva música i de la seva veu.

Amb aquesta actuació es cerca reivindicar i reconèixer els centenars i centenars de concerts als escenaris de la geografia mundial, així com les tant nombroses col·laboracions amb cantants, músics i artistes d’arreu del món. Tot això defugint d’actituds nostàlgiques i autocomplaences, gaudint el present i pensant en el futur. I el concert del dia 6 d’abril a Ondara, en el que acompanyada dels seus músics habituals repassa les cançons  dels seus 50 anys a l’escena, és una ocasió per gaudir d’una veu amb la capacitat que només tenen alguns de saltar de dècada en dècada, sentint-se igual d’estimada i respectada.

Arreu del món

Maria del Mar Bonet ha actuat, amb aquest espectacle, arreu dels Països Catalans però també a l’Òpera del Caire a Egipte, a Torí i a Roma, a Tunis , i al Coliseu Herodes Atticus del Partenó, a l’Acròpòlis d’Atenes en un multitudinari concert retransmès per la Televisió Nacional de Grècia el mes de juliol de l’any passat.   

El 2018 ja l’ha dut entre altres indrets a Alacant, a Vic, a València, Santander, A Coruña i a altres pobles i ciutats com ara Vilafranca del Penedès i Castelldefels, a Catalunya. També al País Valencià, a Alginet i Cullera.

Degut a les previsions meteorològiques el concert s’ha postposat a dia 8 d’abril.